5 януари 2022 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 5 януари 2022 година, от 20.00 часа

Какво означава 30-40 процента от кражбата Хемус за ГЕРБ?

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев по ТВ1: BgПолитика: какво означава “30-40% от кражбата Хемус за ГЕРБ, и как бившата власт започна да взривява първите заложени бомби под правителството “Петков” – от цените на енергоизточниците, през оставянето на Bg инженеринга в строителството до отношението към Кремъл. Гост Методи Андреев, член на Група За Натиск, бивш депутат от ГЕРБ.

Covid19: взрив от новозаразени в BG след навлизането на омикрон, в Гърция властите обмислят въвеждането на задължителна имунизация на всички над 50 год. и рисковите професии, във Франция Макрон обеща да “сговни живота” на антиваксърите като ограничи максимално социалната им дейност. Казахстан: масови протести срещу авторитарния режим, по повод цените на газа, но “народът е уморен” от авторитарния режим и скандира “старче иди си!” по адрес на вечния Нурсултан Назърбаев, който управлява задкулисно. Москва притеснено наблюдава Алма Ата. Русия: защо режимът на Путин се прицели и закри най-старата правозащитна организация Правозащитный Центр “Мемориал”, която разследва престъпленията на Сталин, защо всички опозиционни медии и журналисти биват обявявани за “чуждестранни агенти” и се разиграва картата на “лошата чужбина” и войната.

Live Осло, Божидар Колов, специализант в Universitetet i Oslo (UiO). Телеком: каъв знак за състонието на сектора е сблъсъкът на телекомите по повод цените с вицепремиерката Нинова, какви процеси текат в телекомуникационния и медийния сектор както в глобален мащаб, така и в България. Гостенка Владислава Пеева, Mediapool.bg. Туризъм: ще се загубят ли covid помощта от 4 милиона екскурзоводите след близо 2 години очакване? Ако това стане, според бранша, случаят е безобразие като отношение на държавата към физическите лица, за сметка на юридическите. Гледайте “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.
  X