ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 26 юли 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-26-юли-2022-година

Изборите са почти сигурни

153 ДЕН от войната на Русия срещу Украйна. В Донецк украинските сили са обстрелвали и унищожили руско петролно хранилище в тила на армията. Руските сили отново са обстрелвали Харков и Николав. Москва допуска, че е възможно да бъде спряно издаването на шенгенски визи за руски граждани.

Политика: Изборите са почти сигурни. Какво показва смяната на няколко парламента и опитите на статуквото да си осигурява еднодневки-патерици на основната власт, която защитава интересите му – от Волен, през Яне, Марешки, Бареков до Каракачанов и Трифонов – на живо от Тулон Петър Бояджиев, (продължение от вчера) и гост Валентина Василева-Филаделфевс, Ние идваме. 

Храните: Всеки момент трябва да започне износът на агропродукция от Украйна по “зърнените коридори” в Черно море. Как се отразява това на световните цени, българските производители, които отново са недоволни. Какви са възможностите на пазар да ограничи инфлацията – гост Николай Вълканов, Inteli Agro.   

Пътищата: Отново фирмите протестират и искат да им бъдат изплатени милиони, но зад откровените политически лозунги срещу властта на ПП стои въпроса за това, кои вземания са законни и кои – не и каква е била ролята на Караджов и ИТН – на живо Мирослав Мазнев, Обединение на строителите.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.