25 юли 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 25 юли 2022 година

ИТН окончателно се дискредитира

152 ДЕН от войната на Русия срещу Украйна. Все повече данни сочат, че украинците контраатакуват в областта на окупирания Херсон. Лавров: “Ще сменим този антинароден и антиисторически режим в Киев”. Москва призна, че е обстрелвала пристанището на Одеса, ден след сключването на споразумението за зърнените коридори. В Полша за месец са събрани 5 млн. за “Байрактар” за Украйна.

Политика: ИТН окончателно се дискредитира – напусна преговорите за съставяне на ново правителство, Нинова постави диагнозата – “играят с ГЕРБ, ДПС и Възраждане”, за да няма Антикорупционен закон и Рашков да не бъде избран начело на КПКОНПИ – на живо от Тулон, Петър Бояджиев.

ГАЗ: България ще получи допълнително до 1 млрд. куб.м. природен газ от Азербайджан годишно освен сегашния договор в резултат от разговорите на Петков с Алиев – това решава ли напълно проблема, създаден от Газпром, кога и как Путин окончателно ще спре доставките за ЕС и има ли шанс да успее неговата тактика за разкол в обществата, елитите, държавите и Съюза – гост Сашо Дончев, изпълнителен директор на Овергаз.

Икономика: Как повишаването на основната лихва от ЕЦБ ще противодейства на инфлацията, защо санкциите срещу Кремъл дават резултат, колкото и да не признава това, какъв е залогът на Петата колона в България с еврото, след като не удържаха Македония – гост Никола Янков, бивш зам. министър на икономиката, управляващ съдружник на Expat Capital.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.