24 май 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 24 май 2022 година

Петков иска ново обсъждане в политически формат при Радев на кризата

90 ДЕН на войната на Русия срещу Украйна: ЕК: плащане на Газпром само в долари/евро, само във валутна сметка, всичко друго е нарушаване на санкциите. Руснаците се опитват да обкръжат локално украински сили. В Давос Зеленески иска пълно енергийно и банково ембарго на Русия. Черно море: Великобритания е готова да изпрати военни конвои и създаване на коалиция за гарантиране на износа на зърно от Одеса и вноса на горива. Какво губи българската икономика от това, че руснаците завладяха пристанището Мариупол и направиха Азовско де факто руско море, а Черно море е под заплахата на Севастопол – гост адв. Владимир Владимиров, експерт по морско право.

24 май: българската култура отвъд фанфарите, защо има творци, които не се притесняват да бъдат свободни артисти, да не разчитат на задължителни проценти, а на талант, защо позиците за Украйна на Боно, Депардийо, Шварценегер изглежда екзотично тук, какво би могло да се променим сега с Порталът – гост Велислав Павлов, актьор.

Македония: Петков иска ново обсъждане в политически формат при Радев на кризата, президентът иска да освети още повече противоречията в коалицията по темата, защо българското вето за началото на европреговорите на Скопие е само елемент от сложната игра, с която Москва преследва свои интереси на Балканите, много преди времето на СФРЮ и как това сега минава през пропутинските политически проксита в България – на живо от Ню Йорк Вени Марковски.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.