23 ноември 2022 година

Очаквайте в “ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 23 ноември от 22.00 часа

PR с политически цели и опасни последици за икономиката и обществото

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев коментираме:

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят: Борис Джонсън: “французите не вярваха, че ще има война, а немците – че е по-добре Киев да се предаде”. 16 сенатори, републиканци и демократи, поискаха Пентагонът да предостави на Киев дрони Gray Eagle. Обстрел на болница във Волнянск е убил новородено бебе. Украйна създава 4000 “Пункта на несъкрушимост”, които безплатно ще предоставят безплатно мобилна връзка, интернет, вода, затоплено помещение, медикаменти. ЕС и САЩ ще обявят таван на цените на руския петрол.

Европа: ЕП ще приеме резолюция, която обявява Русия за терористична държава след ПАСЕ и ПА на НАТО. Същевременно ЕС отпусна на Украйна извънредна помощ от 2,5 млрд евро за обновявани на разрушената инфраструктура, което да облекчи последващото възстановяване на страната – на живо от Страсбург Ангелина Пискова, кор. на БНР.

Политика: Случайно ли е, че едновременно ГЕРБ и служебното правителство на Радев заговориха за предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост, както за отказване на сътрудничеството с ЕБВР? Защо това е PR с политически цели и опасни последици за икономиката и обществото – гост Атанас Кирчев, юрист. 

Изборите: Какво показва постоянната промяна в позициите на Борисов за всички теми в политическия и икономически живот, кой и как използва слабостите му – гост Иван Бакалов, главен редактор на E-vestnik.bg – Електронен вестник.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.