23 юни 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 23 юни 2022 година

След вота на недоверие – кой е празнувал снощи, какво предстои, какво показа за сблъсъка на задкулисието с гражданското общество?

119 ден от войната на Русия срещу Украйна. Продължават боевете за Северодонецк и Лисичанск. ЕС разглежда предоставянето на статут на страна- кандидат член. “Тази зима Русия ще спре газа за цяла Европа” – Фатих Бирол, шеф на Международната агенция по енергетика.

Политика: BIRD.BG разкри запис как виден депутат от ГЕРБ притиска бизнесмени, застрашаващи монопола на “златната хранилка” на Капитан Андреeво. Документално се потвърждават данните за свързаност между интересите на фирми, контролирани от хора на Таки и политическата върхушка на ГЕРБ – на живо Атанас Чобанов, главен редактор на BIRD.BG.

Правителство на коалицията Газпром, дирижирано от санкционирания от САЩ по Магнитски Пеевски или нови избори? Опасността от въвеждането на хартиени бюлетини – втората крачка на мафията за връщане на позициите си – гост проф. дфн. Калин Янакиев.

След вота на недоверие – кой е празнувал снощи, какво предстои, какво показа за сблъсъка на задкулисието с гражданското общество, чий сметки ще излязат криви, трябва ли да има предизборна коалиция на демократичните сили – гост Иван Бакалов, главен редактор E-vestnik.bg – Електронен вестник.

Франция: Липсата на абсолютно мнозинство за партията на Макрон го принуди в изявление да се откаже от идеята за правителство на “националното спасение”, но да предложи на партиите да “се изграждат компромиси” и да се учи да се управлява и законодателства по други начини. Основателно ли е опасението, че че страната може да се върне във времето на Четвъртата република – на постоянна политическа нестабилност заради разпокъсания политически пейзаж – на живо от Париж, Петър Тодоров.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.