ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 23 януари 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-23-януари-2023-година

Какво означава заявката на ГЕРБ-БСП-ДПС за съвместно управление?

Войната на Русия срещу Украйна. Германия няма да се противопостави на Полша, ако тя предостави “Леопард 2” на Украйна – Аналена Бербок. Зеленски: Няма нужда да чакаме 80 години Германия, знаем какво са танкове. Подоляк: Обичам България, тя ще остане в историята с помощта в първите дни на агресията. Моравецки: Полша и други държави ще дадат танкове “Леопард 2” на Украйна, без значение от позицията на Германия. Макрон, Франция: Разглеждаме възможността да предоставим тежки танкове Леклер. Протести срещу канцлера Шолц в Германия, обвиняват го че е руски агент. Радев окончателно свали маската и вече открито повтаря опорките на руската пропаганда: Оръжието не спира войната, статията във “Велт” е поръчкова, време е за путинските “иноагенти” и в България – на живо Александър Андреев, журналист от DW Deutsche Welle. 

Политика: Какво означава заявката на ГЕРБ-БСП-ДПС за съвместно управление? Защо не го направиха сега, както уволниха шефа на Сметната палата? Защо Радев вече признава, че е вярна оценката му от Вашингтон: “руски хибриден агент”? Какви са шансовете на протестното обединение на местните и предсрочните избори? Защо руснаците/ задкулисието стигнаха до там да ексхумират политическия труп НДСВ – гост Методи Андреев, “Група за натиск”. 

ИТ: NEXO ще съди България за щети от от акцията на прокуратурата, която е осуетила листването ѝ на NASDAQ. Бизнесът е бесен защото политическата акция на Гешев удря по образа на сектора и отблъсква най-перспективните инвестиции – гост Илия Кръстев, председател на АИБЕСТ – Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.