ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 21 септември 2022 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 21 септември 2022 година

Най-жестоката цена на вечно отлаганите реформи в България

Войната на Путин срещу Украйна и демократичния свят. Кремъл засилва репресиите за военните и засилва напрежението  с предизвикателство към света. Путин в забавеното си телевизионно изявление обяви частична мобилизация, защото “Западът” искал да унищожи Русия. Макрон с изключително остро изказване в ООН: “Не приемаме завръщането на империализма и колониализма в окупацията на руските войски, които са в Украйна, а не обратно”. Зеленски се обръща към ООН във видеопослание – на живо Валентина Василева – Филаделфевс, “Ние идваме”. 

Иран: Разрастват се антиправителствени протести в цялата страна, провокирани от смъртта след мъчения на активистката Махса Амини заради неправилно поставена забрадка. 

Газ: Какво може да се очаква от търговете, които Булгаргаз ще обяви за доставки в краткосрочен и дългосрочен план – на живо Христо Казанджиев, експерт от Български Енергиен и Минен Форум. 

Избори 2022: Как проблемите на здравеопазването, Детската болница, украинските бежанци показват най-жестоката цена на вечно отлаганите реформи в България – гост Кремена Кунева, “Демократична България”. 

Обществото на поредния си вододел. Или как “Опашката”, “Талант” и “Хората на Путин” са произведения, които могат да скицират състоянието на проблемите в политиката – гост Захари Карабашлиев.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.