21 ноември 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 21 ноември 2022 година

Хартиените бюлетини – начин за злоупотреба

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев коментираме:

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят: Отново обстрел на района на АЕЦ “Запорожие”. Първи пътнически влак от Киев в Херсон, властите предлагат на жителите да се евакуират в по-безопасната западна част но страната. Германия предложи на Полша ПВО ракетни системи Patriot.  Зеленски ще говори пред Парламентарната асамблея на НАТО

Политика: 

▪ Масовият протест в петък срещу хартиената коалиция и срещу опита за реванш на статуквото кара Борисов да дава заден ход. Вкарвайки затворената отдавна тема за Джемкорп той се опитва да пренасочи вниманието отвъд общите действия на ГЕРБ с ДПС и БСП и да предлага печелене на време с поредната комисия за машинното гласуване и се готви за избори – гост проф. Калин Янакиев.

▪ Хартиените бюлетини – начин за злоупотреба. Как действаха знаково в Буковлък – на живо от Плевен Асен Върбанов.

Балканите: Вучич заплаши с “ад на земята”, ако се стигне до въоръжен конфликт с Косово заради глоби за сръбските регистрационни номера и предупреди, че ще има рязка ескалация в Косово и Метохия след 21 ноември – гост Владимир Владимиров.

Климат: Срещата в Египет се провали – заради газовата война на Путин срещу Европа и проектите за енергиен добив на на Египет и ОАЕ не беше постигнат ангажимент за задържане на затоплянето с +1,5C, то може да достигне до +3С.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.