21 юли 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 21 юли 2022 година

Какви са поуките от ролята на ИТН в трите последни парламента и тяхното взривяване?

148 ДЕН от войната на Русия срещу Украйна. ЦРУ: 15000 са загиналите руснаци във войната. Киев ще получи 8 нови HIMARS. Известни са 3-те пристанища, от които ще бъде изнасяно украинското зърно.

ГАЗ: Кирил Петков преговаря в Баку с Алиев за допълнителни количества от Азербайджан. Газпром е пуснал след профилактика Северен Поток 1, но не е ясно какъв е обемът на доставките.

Политика: БСП преговаря днес с Демократична България и с напусналите ИТН, какви са шансовете за правителство и за успешно приемане на антикорупционните закони и избор на Рашков за шеф на КПКОНПИ – гост Явор Божанков, депутат от БСП.

Политика: Какви са поуките от ролята на ИТН в трите последни парламента и тяхното взривяване, но както стана ясно – съвсем не за Македония, а за пари – гост Радостин Василев, министър на спорта, напуснал партията на Слави Трифонов.

Турция: Ердоган вероятно ще успее да постигне голям дипломатически успех – да отвори “зърнените коридори” за износ от Украйна в Черно Море, но дали това ще го спаси от поражение на изборите при икономическата криза и новите разкрития за корупция – гост Ибрахим Карахасан Чънар, д-р по история.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.