ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 20 септември 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-20-септември-2022-година

Темите, които “статуквото” не иска да бъдат обсъждани и припомняни в предизборната кампания

Войната на Путин срещу Украйна и демокрацията: Какво означава откритото опълчване на Алла Пугачова срещу войната и диктатора, както и искането на депутати от Санкт Петербург и Москва за отстраняване на “царя” – на живо Деян Кюранов, Център за либерални стратегии.

Избори 2022: Какво означава двусмислената, тайна позиция на служебното правителство на Радев към “Газпром”, включително и опасното говорене за арбитраж? Как Благоевград се превръща в затворен бастион на кмета, който не благоволява да дава отчет пред избирателите си – гост адв. Методи Байкушев, “Продължаваме Промяната”. 

2 октомври: Темите, които ГЕРБ, ДПС, ИТН, “Възраждане” и други политически проекти на силите, наричани “статукво”, а всъщност са българската мафия, не искат да бъдат обсъждани и припомняни в предизборната кампания: 

Газопроводът “Турски поток” е проводник на руските интереси в Югоизточна Европа и трябва да бъде обект на санкции, казва пред EURACTIV Цветан Цветанов. 

“Златната граница: Капитан Андреево – Филмът” или как ЕК в документ каза истината на София, която нагли мутри и бели якички не искат и днес да признаят – как едно престъпление се е случвало всеки ден в продължение на години? Защо не са вярвали, че някой ще посмее да го спре?

БОЕЦ поставя под непрекъснат натиск с протести, акции и разкрития опитът на служебното правителство за отваряне на вратата към доставки на руски природен газ. Какви са сценариите за вота през октомври и най-вероятен сценарий за новото правителство – гост Весислава Танчева.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.