19 септември 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 19 септември 2022 година

“Погребението на века” в “столицата на света”

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев коментираме:

Елизабет Втора: “Погребението на века” в “столицата на света” – за да изпратят кралицата в Лондон  от Уестминстър до Уиндзор ще присъстват короновани величия, стотици държавни глави, но не са поканени Путин и принцът на Саудитска Арабия бин Салман. Присъствието на близо един милион зрители създава нечувано изпитание пред силите за сигурност – на живо Стефан Тафров, бивш посланик във Великобритания и ООН.

Войната на Русия срещу Украйна и западния свят: Изюм – Освен масови гробове руската армия е оставала след бягството си и плячкосани перални. Путин в Самарканд беше демонстративно “понижен”. Байдън с предупреждение три пъти за червения бутон: “Не прави това!”. Одобрението за Путин се срива сред администрацията и средната класа, Алла Пугачова директно го обвини, че “превръща държавата в парий” и иска “прекратяване на гибелта на руските деца за илюзорни цели” 

Избори 2022, 2 октомври: Кирил Петков: Ако нямаме 121 депутати за кабинет ПП, ДБ, БСП – отиваме отново на избори. Според някои Радев може да лансира “експертно правителство”, подкрепено от ГЕРБ и ДПС. Петролът и природният газ поевтиняват, желязото – също, инфлацията повече не расте за разлика от БВП – защо не се сбъдват заплахите на правителството на Радев за “хаос и разруха”, какъв трябва да проектобюджет 2023, защо ЕК не трябва да слага таван на цените, а да преговаря за целия съюз, а Булгаргаз да не бъде монополист – гост Георги Ганев, “Демократична България”. 

Гласуването: Какво показват обобщени официални данни от изборите през април и юли 2021 за ефекта от машинния вот, купуването на гласове, преливането от ГЕРБ и ДПС – гост Петър Бакалов.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.