ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 18 ноември 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-18-ноември-2022-година

Намерението за промяна на избирателните закони предизвика вълна от недоволство

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят: 10 млн. украинци са без ток. Войник от 64 руска бригада в Буча е избягал от Русия и е готов да даде показания за престъпленията. В Херсон откриват доказателства за невиждани изтезания, Франция е готова да съдейства за разследване. 

Нидерландия: Осем години след свалянето на полет MH17 на Malaysia Airlines над Източна Украйна през 2014 г. съд в Нидерландия осъди задочно на доживотен затвор трима мъже, криещи се сега в Русия, от сепаратистката република Донбас – на живо от Амстердам Христина Карагеоргиева. 

Политика: Намерението за промяна на избирателните закони от ГЕРБ, ДПС и БСП, което се определя като брутален реваншизъм на статуквото предизвика вълна от недоволство – вечерта ДБ и ПП организират протест пред парламента – гост Димитър Стоянов, политолог, журналист в BIRD.BG.

Общество: Какво показва скандалът в Народния театър за настроенията в обществото и овладяването на държавата от кръговете, олицетворявани от Доган и ДПС – гост Галин Стоев, директор на Националния театър в Тулуза.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.