ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 18 януари 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-18-януари-2023-година

Възможно ли е да бъде промотиран нов политинженерингов проект?

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят: Разследване на Welt/Д и Велт потвърждава казаното снощи от К.Петков в ДЕНЯТ – България е покрила една трета от нуждите от оръжие на Украйна и е доставила 40% от дизела за армията. Москва призна, че ракетата за Днипро е руска, Зеленски: Убито е било 11 месечно бебе. Кисинджър: Украйна трябва да бъде приета в НАТО. Блинкен: САЩ ще дадат на Украйна това, което ѝ е необходимо на фронта. Русия, според Шойгу, създава армия за големи войни – на живо от Варна Маргарита Шурупова, руски журналист, търсеща политическо убежище в България.

Политика: Има ли промяна в съотношението на силите статукво/ промяна след дългото управление на Радев и какво може да бъде очаквано в годината на вероятно два вота, а според някои – дори и три, считани и местните избори? Кои са подводните камъни пред предизборното обединение на “добрите сили”? Възможно ли е да бъде промотиран нов политинженерингов проект – гост Арман Бабикян, “Ние идваме”. 

Медии: Идват избори, какви ангажименти има България за медийно поведение в предизборен период? Защо беше допусната хазартната вълна? Как руската пропаганда е с най-силни позиции в България в сравнение с другите страни на Балканите – гост Светла Божилова, преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.