ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 17 ноември 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-17-ноември-2022-година

Грубо, нагло, бързо и ретроградно статуквото показа истинското лице на реванш

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят: Ген. Марк Мили: Русия губи на фронта и затова подлага на военни престъпления цивилното население, но пълното й изгонване от Украйна без преговори ще бъде трудно. Зеленски не отстъпва от твърдението си, че ракетата, взривила се в Полша е била изстреляна от Русия. Има ли напрежение между съюзниците, което ще бъде ползвано пропагандно от Кремъл – на живо Весела Чернева, ECFR Sofia – ЕСВП София. 

Изборите: Грубо, нагло, бързо и ретроградно статуквото, взривило протести в България, показа истинското лице на реванш – ГЕРБ ДПС БСП прекроява изборното законодателство, явно готвейки се за ново управление. Връщане на хартиената бюлетина, превръщането на машините в принтери, отмяна на съгласието за район “Чужбина” и електронно гласуване,  закриване на Обществения съвет към ЦИК – гост Ваня Нушева, СУ “Св. Климент Охридски”. 

Икономика: Какъв е залогът в обсъждането на нов бюджет или, продължение на стария? Какво стои зад първите симптоми за спадане на инфлацията? Търси ли реванш статуквото в България, как може да се противодейства – гост Георги Табаков, “Ние идваме”.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.