17 януари 2023 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 17 януари 2023 година

Какъв е общият знаменател на Радев и Борисов?

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев коментираме:

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Кметът на Киев: В града има недостиг на 30% ток, като рискът от колапс на системата е възможен всеки момент. 7000 са цивилните жертви от началото на войната, според консервативните оценки на ООН. Соледар все още не е напълно завладян от руските войски. Лондон ще предостави, освен танковете Чалънджър 2 и стотици бронетранспортьори FV-432, известни като “Булдог”.

Политика: Каква ще бъде позицията на “Продължаваме промяната” към третия мандат? Има ли компромис с геополитическата линия на БСП? Как ще бъде осъществено единното представяне на местните и евентуални предсрочни избори? Какъв е общият знаменател на Радев и Борисов – гост Кирил Петков, съпредседател на “Продължаваме промяната, бивш министър председател. 

Избори 2023: Даването на мандат на БСП какъв ефект ще има върху промяната в съотношението на силите в една явно изборна година – за амбициите на Радев, за отношенията в демократичната общност и нейните партии, за националпопулистите – гост проф. Калин Янакиев, преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”.

Чехия: Забравена ли е или не 1968 година и смазаната от съветски танкове “Пражка пролет” – прокремълският бивш министър-председател Бабиш губи (34,99%) срещу бившия  военен Петер Павел (35.4%) и отива на втори тур на президентските избори – на живо от Прага Евгения Бернщайн.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.