17 януари 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 17 януари 2022 година

Какво означава акцията на ДАНС в Булгаргаз?

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев по ТВ1:

Политика: Алексей Навални вече една година е в затвора по скалъпен от Путин процес, готвят му нови обвинения, за да не участва в изборите. Опитва ли се Русия да дестабилизира новата власт в София като използва картите на русофилството, енергийната зависимост, Македония, прокремълската партия Възраждане, корупцията на елита – гост Деян Кюранов, политолог.

Енергетика: какво означава акцията на ДАНС в Булгаргаз и изчезването на Пътната карта с Газпром за зависимостта от руските доставки? Какви са възможностите на правителството да реагира адекватно в защита на бизнеса и домакинствата при високите цени на енергоизточниците?

covid19: във Франция вече е задължителен ваксинационен сертификат за обществена дейност, Австрия въвежда задължителната имунизация, в Гърция от днес неваксинираните над 60 год. плащат глоба от 100 евро.

Джокович: Франция затваря Ролан Гарос за неваксинирани. Отвъд емоциите – чепатият характер, опиянието от славата, или антиваксърството изиграха лошата шега на тенисиста? Как ще се отрази всичко това на спортната му форма, дори и да е най-добрия в момента – на живо Божидар Пампулов.

Гледайте “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.