ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 16 септември 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-16-септември-2022-година

Разкритията, че Москва е проникнала в българските служби, медии, политически живот

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. МАГАТЕ прие резолюция, с която иска Русия да напусне АЕЦ “Запорожие”. “Готвачът на Путин”: На фронта или Вагнер и затворници или вашите деца. Изюм като Буча – при освобождаването на града са намерени 440 тела в масов гроб.

Европа: Как Путин успя да се възползва от пандемията и чрез хибридния залпов огън от скъп газ, брутална пропаганда и вербувани политици, за да усили прокремълските позиции на антиевропейските крайнодесни националистически и дори неофашистки партии в ЕС. Как беше постигнат изглеждащия невъзможен компромис за Македония – гост Весела Чернева, ЕСВП София.

Избори 2022, 2 октомври: Разкритията на американското разузнаване и на ДАНС за това, че Москва е проникнала в българските служби, медии, политически живот обяснява много факти от последните 30 години – на живо Петър Бояджиев.

Енергетика: Как планът на ЕК за справяне с енергийната атака срещу Европа на Путин среща както привърженици на принципа солидарност “на война като на война”, но и критици, които не харесват извънредната административна намеса в пазарните принципи на свобода на пазара – гост Венко Сабрутев, кандидат за депутат на “Продължаваме промяната”.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.