ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 15 ноември 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-15-ноември-2022-година

Провлачване на консултациите и връчването на първия мандат за съставяне на правителство

Войната на Путин срещу Украйна и демократичния свят: Общото събрание на ООН гласува Русия да изплаща репарации. Зеленски пред G20: “тази война трябва да спре”, украинският главнокомандващ Залужни: няма да има преговори до пълното освобождаване на украинската земя. Външните министри на ЕС приеха програма за подготовка на украински военни. Китай променя тона към Москва: “недопустимо е да бъдат използвани енергията и храната като оръжие” – гост Виталий Москаленко, посланик на Украйна в България, Посольство України в Болгарії / Посолство на Украйна в България. 

Политика: Президентът Радев провлачва консултациите и връчването на първия мандат за съставяне на правителство. Какви са сценариите и кога може да бъдат евентуални нови избори при положение, че идват местните? Връщането на хартиената бюлетина и реакцията сред прогресивните избиратели – на живо от Рим Емилия Занкина, декан на Temple University.  

Медии: Медийният арбитър на играта на общественото поле е купен, властта на ГЕРБ доведе до съвършенство използването на специфичната регулаторна рамка за подчиняването на мейнстрийм медиите. Какво ще последва – гост проф. Георги Лозанов, бивш председател на СЕМ. 

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.