14 юни 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 14 юни 2022 година

Дали мафията създаде или “проби” ИТН

110 ден от войната на Русия срещу Украйна. Донецк е обстрелван от украинската армия. Росбанк е изключена от SWIFT. Макрон е в Румъния на границата с Украйна, където има френски контингент.

Политика: Петков “мафията загуби коалиционния си съюзник”, Трифонов “ще те съдя”, ИТН “мутри ни притискат”, Караджов все пак е искал 3-те млрд. Дали мафията създаде или “проби” ИТН е без особено значение в страната на ЕС, преливаща от доказателства, че мутрите с остригани глави или с бели якички са завладели цялата държава – гост Методи Андреев, “Група за натиск”, бивш депутат от гражданската квота на ГЕРБ.

Медиите: няколко политически проекта стават възможни благодарение на благосклонното отношение на ръководствата на телевизиите към тях. Но нито Трифонов, нито Бареков се Берлускони. Как отрицателния подбор в медиите доведе до там, че пропагандата за войната и “Говорить Москва” се крие зад спекулацията за плуразиъм – гостенка Дарина Сарелска, д-р по комуникации и информация на университета Тенеси, САЩ.

Енергетика: българското усилие да се откъсне от руската енергийна зависимост е важно за цялостната сигурност на София като сигурен партньор в евроатлантическите структури – на живо от Лондон Юлиан Попов, енергиен експерт, бивш екоминистър.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.