ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 13 септември 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-13-септември-2022-година

Как при “хаос и разруха” има газ за Топлофикация София?

Войната на Русия срещу Украйна: продължава украинското настъпление и освобождаване на територии, на ред е Лиман. Блинкен потвърждава настъплението, посланикът на Франция в Киев – помощта с оръжие на запада ще продължи колкото е необходимо. Бившият шеф на Google Ерик Шмид: Украйна ефективно използва във войната съвременните технологии. Зеленски: Путин обстрелва енергийната инфраструктура защото не иска Украйна да изнася ток за Европа. 

Енергетика: Г7 обсъжда таван за цените на петрола. Интерконекторът от днес започва да бъде оперативен. Как при “хаос и разруха” има газ за Топлофикация София? Защо “за последните 30 дни сайтът на Министерство на енергетиката се превърна в нещо средно между “200 Вица”, “Стършел” и “Работническо дело”. Лъжите са ясни, но… това бие всички Гинес рекорди”? – гост Александър Николов, бивш министър на енергетиката. 

Избори 2022, 2 октомври: Как агресията на Русия размести акцентите в предизборните теми, как ГЕРБ, Радев и БСП лавират сред темите за корупцията и осветяването на Петата колона на Кремъл в България, какво означава това, че Борисов взе на въоръжение използването на нагли лъжи, възможен ли е ГЕРБ без неговата токсичност? – гост Методи Андреев, Група За Натиск, бивш депутат от гражданската квота на ГЕРБ.

 15 септември: С какъв урок по история и гражданско общество може да започне тази учебната година, как децата и тийнейджърите се осведомяват за света и българските теми? на живо Емил Джасим, учител по история.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.