13 януари 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 13 януари 2022 година

Управляващата коалиция има амбициозен план за въвеждане на електронното управление.

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев по ТВ1:

Политика: защо националпопулистите на Костадинов всъщност играят за статуквото, какво става със съдебната реформа, Гешев и Цацаров, как новото мнозинство решава наследените проблеми – гост Ивайло Мирчев, депутат от Демократична България.

Газ: правителството определи компенсациите за битовите потребители и за топлофикациите, министърът на енергетиката обвини Булгаргаз и КЕВР за голямото поскъпване от 01.01 като твърди, че то е могло да бъде 5%, а не 30% – на живо Владислава Пеева, Mediapool.bg.

Русия: как Москва използва механизмите на демократичните страни, за да отслабва обществата там чрез хибридни атаки и да внедрява във властта прокремълски партии. Защо Сирия, Мали и Казахстан са емблематичен пример за подкрепата от Кремъл чрез редовни войски или паравоенни формирования на диктатори в цял свят, които обслужват руските интереси – гост Руслан Трад, De Re Militari.

IT: управляващата коалиция има амбициозен план за въвеждане на електронното управление. Министърът е капацитет в сектора, но въпросът е каква съпротивата на системата и какви са шансовете – гост Спас Иванов.

Covid19: Квебек въвежда значитилен данък върху всеки неимунизиран жител на провинцията, а правителството на Канада дава възможност само на ваксинирани да купуват алкохол и марихуана. “Не може 80% да плащат на 10% огромните болнични разходи”, каза кметът на Квебек.

Гледайте “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.