11 януари 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 11 януари 2022 година

Как заплахата за живота на разследващите журналисти и особено политиката за сплашващи дела и финансови санкции имат цел да сплашат медиите и журналистите в момент на преход от мафиотизиран към реален демократичен ред в страната?

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев по ТВ1: Политика: какво показва за сблъсъка между промяната и мафиотския модел началото на управлението на правителството “Петков”, забрави ли какво означава, че българските служби са били игнорирани от партньорите си и не са били информирани за заплахите срещу Чобанов и Бонев, а за случая властта мълчи, какво показва атаката на Нинова срещу Радев за оцеляването й в БСП – гост Антон Кутев, бивш говорител на служебното правителство и депутат от БСП.

Ток: представителите на работодателските организации трябваше да се срещнат с министър-председателя Кирил Петков, но той е карантиниран заради участието си в КСНС. Какъв е възможният компромис за помощта за бизнеса – на живо Васил Велев, председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

Covid19: България се превърна в ковид гето – 16% са положителните проби, а цялото ръководство на държавата е контактно след като вчера 6 часа участва в КСНС с председателя на НС, който е с положителен тест. Какви наказания могат да бъдат предвидени за авторите и потребителите на фалшивите документи за ваксинация – на живо Мария Шаркова – адвокат по медицинско право.

Медиите: как заплахата за живота на разследващите журналисти и особено политиката за сплашващи дела и финансови санкции имат цел да сплашат медиите и журналистите в момент на преход от мафиотизиран към реален демократичен ред в страната – гостенка Теодора Пеева, главна редакторка на вестник Сега.

Гледайте “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.