10 януари 2022 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 10 януари 2022 година

Какви неудобни истини говореше в ДЕНЯТ Бонев?

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев по ТВ1: Мутрите: партньорските служби са предупредили за заплаха за живота почти едновременно за Борис Бонев и за Атанас Чобанов. Причината е говоренето и разкритията за движението на парите от мафиотскитe схеми в страната и в София. На живо Атанас Чобанов, главен редактор на BIRD.BG. Кои са поръчителите – какви неудобни истини говореше в ДЕНЯТ Бонев.Парите: в бюджет 2022 изпитание е как ще бъде съчетан натискът от разходи за компенсации за енергоносителите, инфлацията, стимулиране на растежа и политики за преодоляване на ефекта от неизвършваните от ГЕРБ реформи. Каква трябва да бъде практическата и комуникационна подготовка за въвеждането на еврото – гост Георги Ганев, депутат от “Демократична България”.

Македония: президентът Радев събира Консултативния съвет пред посещението на Кирил Петков в Скопие и в очакване на рестарт в отношенията със Скопие. Общество: как политическото устройството на България предразполага към създаване на фирмено-партийни структури, които се вкореняват в администрацията и започват да поглъщат всеки обществен ресурс.

Студената война: след демонстрацията с подкрепа на диктатурата в Казахстан, Кремъл ще разговаря в Женева със Запада за заплахата на Русия срещу Украйна.

Covid19: въпреки пропагандата си, депутати от “Възраждане” имат Зелени сертификати и имат избор – да признаят, че са имунизирани или че лъжат и имат фалшиви документи. Джокович е освободен от изолация, но все още може да бъде експулсиран от Австралия.

Гледайте “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.