„Малко преди пролетта” – Концерт на Ангел Заберски трио

„Малко преди пролетта" Концерт на Ангел Заберски трио

          Джаз музикантите от „Ангел Заберски трио“ канят на 13 март на концерт: „Наумили сме си да ви стоплим, разтопим, размразим и разцъфтим след ветровитата зима, и то малко преди пролетта да е дошла. Наемаме се, чрез музиката на Ангел Заберски Трио да се справим с тази наша приумица, и сме сигурни, че няма да имате нищо против. Естествено, че ще си послужим с класиката, разбира се, че аранжиментите ще са на Ангел Заберски, със сигурност ще бъдете запленени от магичните умения на Стоян Янкулов – Стунджи и от драматичния ритъм на Борис Таслев, и е безпределно ясно, че и те ще бъдат стоплени заради вашето присъствие, аплодисменти и любов. Заповядайте на 13 март /сряда/ от 20 часа в Sofia live club! И нека дойде пролетта!“

Ангел Заберски, Борис Таслев и Стоян Янкулов създават проекта “Ангел Заберски Трио” през 2011 година и оттогава са записали и издали четири албума с авторски композиции и аранжименти на популярни класически произведения. Освен това тримата музиканти са в основата на проектите Ангел Заберски Биг бенд, Ангел Заберски квартет и Симфони джаз, с които също имат издадени компакт дискове. Редица концерти и турнета в България и чужбина през последните 10 години направиха триото любимци на публиката, а представянията им изключително популярни и успешни, тяхната музика можете да чуете както на големи фестивални и концертни сцени, така и в малки градски читалища, поради желанието им да се докоснат до сърцата на своята публика.

„Винаги съм искал да бъда откровен в музиката, да се осланям на това което сърцето ми диктува, а не на това което „трябва” или е „модерно”. Днешното „модерно” утре е „клише” и затова представям своята музика без екстравагантност , нито показност , просто искам да излея душата си , а публиката да получи истинска музикална наслада.” – Ангел Заберски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.