Кристияна Йорданова – Мис Свят България 2022 с мотивационна реч на форума “Международен ден на жената предприемач”

Кристияна Йорданова - Мис Свят България 2022 с мотивационна реч на форума Международен ден на жената предприемач

“Избягването на попадане в токсични отношения ще доведе до положителни резултати във всички аспекти на бизнеса и живота.” 

Кристияна Йорданова, Мис Свят България 2022

Събитието на годината “Международен ден на жената предприемач” за дами предприемачи обедини в София лидери от различни сектори, световноизвестни българки и предприемачи.

Тази година световно признатият “Международен ден на жената предприемач”, бе отбелязан на 20 ноември 2023 в Гранд Хотел Милениум София, с пето юбилейно събитие, организирано от Асоциацията на жените предприемачи в България – “Селена”. 

Пет световноизвестни българки бяха отличени на петото юбилейно издание на “Денят на жената предприемач” 

Гостите имаха възможност да чуят и мотивационна реч от Кристияна Йорданова – Мис Свят България 2022, свързана с превенция срещу токсичните връзки. Кристияна е основател на фондация “Women Squared” чиято цел е да дава гласност по темите с попадане и превенция на токсичност във взаимоотношенията във всички сфери на живота и на влиянието им върху бизнес процесите ефективността на жените.

За това свое участие, Кристияна Йорданова беше отличена с приз за принос към дамската общност в България. 

“За мен е изключителна отговорност да получа приз за дейността ми, свързана с превенцията при токсични отношения и приемам наградата като още по-голяма отговорност да продължа да съм носител и активатор на каузи свързани с женското предприемачество в България и по света”. Сподели Кристияна Йорданова.

Целодневното мероприятие “Денят на жената предприемач” постави фокус върху “Успехът в различните роли” и подчерта образа на жената като предприемач, майка, бизнес партньор.

“Този празник е символ на обединение на жените от корпоративният свят и частният бизнес, на дами от различни общности, защото само, когато обединим усилията си, ние ставаме по-успешно заедно и поотделно като общество. Поклон пред всички дами, които всеки ден полагат усилия да бъдат по-добрата версия на себе си – личностно и професионално”. Това сподели Председателя на асоциацията и главен организатор на форума – Десислава Авджиева.

“Вие сте успешни предприемачи, но и вдъхновяващи лидери. Нека Вашите постижения служат като пример за всички, че с упорит труд, смелост и отдаденост успехът е възможен! Убеден съм, че Вашата креативност и бизнес нюх ще продължат да генерират иновативни решения с висока добавена стойност за българската икономика”. Това сподели Александър Пълев – съветник по иновации на Президента на Република България в тържествена реч.

Юбилейното издание на “Денят на жената предприемач” не само отбеляза ролята на жената в динамична бизнес среда, но и акцентира върху способността ѝ да се ангажира активно и да подкрепя благотворителни инициативи. Три основни каузи имаха ключово значение за това събитие, заради техните мисии, свързани с промяна на човешките души – на Фондация “За нашите деца”, Фондация “Предай нататък” и Фондация “Emprove”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.