Младата оперна певица Стефани Кръстева в АНФАС, 25 ноември 2023 година

Младата оперна певица Стефани Кръстева в АНФАС, 25 ноември 2023 година

Тя е млада, талантлива и ярка на сцената и непринудено сърдечна в живота. Гостенката в новото издание на “Анфас” открива много от себе си в любимия ѝ образ на Пушкиновата Татяна от операта “Евгений Онегин” – роля, в която тя вдъхновено се превъплъти  в постановката на Софийската опера и балет. В професионалното ѝ израстване и изяви на сцена вече са и ролите на Джилда от “Риголето” – нейният дебют в Русенската опера, и Християния от операта “Зографът Захарий” на Марин Големинов, участва като солист в концерти на Софийската филхармония, многократно – в Международния фестивал “Дни на музиката в Балабановата къща”, лауреат е на множество наши и международни конкурси, като последното лауреатско звание ѝ донесе представянето ѝ тази година на конкурса за млади оперни певци “Стоян Попов” в Бургас. 

За любовта към операта, за мечтаните роли, за учителите и вдъхновяващите сценични партньорства – Олга Бузина ще разговаря с многообещаващото сопрано Стефани Кръстева.

Повторения – неделя, 26 ноември от 11.00 часа и сряда, 29 ноември от 22.30 часа.

Предаването за култура “Анфас” може да гледате в ефира на TV1, във Facebook страницата на TV1 България и нашия YouTube канал, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg/.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.