ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 27 юни 2022 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-27-юни-2022-година

Петков подава оставка на правителството. Какви са шансовете за нов кабинет?

124 ден от войната на Русия срещу Украйна. Русия е във фалит на държавния си дълг за пръв път от 1918 г. Путин дава на Лукашенко възможност за използване на ядрено оръжие, заплашва Румъния и Молдова, обстрелва Киев . Г-7: Колкото дълго е необходимо ще оказваме финансова, хуманитарна, военна и дипломатическа подкрепа на Украйна.

Политика: Петков подава оставка на правителството. Какви са шансовете за нов кабинет, защо бяха активирани Радев, ИТН, защо заобикалят смазващите разкрития за Капитан Андреево, какви са шансовете за нови избори и предизборна коалиция? – гост Ивайло Мирчев, депутат от Демократична България.

Медии: СЕМ започва изслушването на кандидатите за шеф на БНТ. Каква е ролята на мейнстрийм медиите за липсата на отпор на руската хибридна атака срещу България? Случайно ли изчезнаха при Борисов не само ТВ журналистическите разследвания, но и неудобните теми? – гост Константин Вълков, програмен директор на Дарик Радио.

САЩ: Решението на Върховния съд за абортите взриви американското общество и е определяно като отровното наследство на Тръмп – на живо от Ню Йорк Вени Марковски.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.