Стратегическо партньорство между ТВ1 и Булсатком

Стратегическо партньорство между ТВ1 и Булсатком

15 септември 2021 година

„Булсатком“ ЕООД (Булсатком) и ТВ1 обявиха стратегическото си партньорство, в рамките на което операторът придобива правата за препродажба на рекламното време в телевизионния канал, както и правата за неговото разпространение.

От месец септември политематичният и публицистичен канал ТВ1 е на ключовата 4-та позиция в списъка канали на Булсатком.

В резултат на стратегическото партньорство и започвайки от 15-ти септември, ТВ1 ще обнови визията на канала и ще започне поетапно да разширява програмната схема с новинарски емисии и актуални предавания, фокусирани върху социални и значими теми. „Това стратегическо партньорство е поредното доказателство за това, че Булсатком се грижи за своите клиенти като предлага разнообразна и висококачествена продукция.

За нас е важно на ключовата 4-та позиция да се разпространява независим продукт, отговарящ на най-високите стандарти за безпристрастна и качествена публицистика. Смятаме, че сме намерили правилния партньор в лицето на ТV1”, споделя Станислав Георгиев, изпълнителен директор на Булсатком. Зрителите на ТВ1 ще имат възможност да наслаждават на вечерно комедийно шоу и редица предавания, свързани с изкуството, творчески личности, спорт, музика, литература и други.

Промените в ТВ1 са в отговор и на потребителските очаквания. Каналът е познат на аудиторията не само от малкия екран, но и в социалните мрежи, където се дискутират предавания по теми, свързани с политика, наука, здраве, култура и изкуство.

Прес източник: https://offnews.bg/tehnologii/bulsatkom-i-tv1-obiaviavat-strategichesko-partniorstvo-759445.html

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.