Отново заедно със Списание 8 в НДК

Отново заедно със Списание 8 в НДК

На 9 октомври 2021 година в зала „Люмиер” на НДК „Списание 8 на живо“ се завръща, за да ни срещне с едни от най-любимите лица на медията: майсторите на словото Розмари Де Мео и Мария Лалева, диригентът Йордан Камджалов, духовният учител Адам Чаксфийлд, учените изследователи проф. д-р Бойко Рангелов и проф. Христо Смоленов и астрологът Галина Герасимова.

Всеки, които се включи в събитието, което ще продължи цял ден, ще се срещне на живо с любимите си автори, ще разговаря с него очи в очи, ще може да му зададе въпросите, които не му дават мира. Основните теми, предложени от самите лектори, независимо един от друг, са Любовта и Свободата.

„Явно в днешните времена на смут и страх, душата на всеки човек копнее най-силно за тези две неща: Любов и Свобода”, казва Ганета Сагова, главен редактор на Списание 8. – По време на Списание 8 НА ЖИВО ще има по много и от двете. Ще дадем и ключовете как всеки да може сам да постига състояние на пълна Свобода, мир и Любов.

Разбира се, ще си говорим и за загадки (за манипулиране на времето) и за древна история, според която първата цивилизация на Земята, получила знание от космическия разум, е тази, живяла по нашите земи.”

Пълната програма и билети за събитието можете да научите на spisanie8.bg.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.