Кремена Оксенкруг – директор на Сливенския симфоничен оркестър в АНФАС, 11 ноември 2023 година

Кремена Оксенкруг - директор на Сливенския симфоничен оркестър в АНФАС, 11 ноември 2023 година

Градът на стоте воеводи и неговият 90 годишен симфоничен оркестър заслужаваха и сякаш чакаха това младо, ентусиазирано, талантливо момиче, което да се върне въпреки успешната си кариера на солист –цигулар, организатор на собствен фестивал и преподавател в чужбина в родния си Сливен. И да влее нови сили, нова енергия  и плам в достолепната културна институция и музикална гордост на града. Само за два творчески сезона под нейно ръководство Сливенският симфоничен оркестър отбеляза забележителен подем, изпълни тематични програми със световни солисти пред пълни с възторжена публика зали.

За да представи новия, още по-силен и вдъхновен 91-ви сезон на състава, гост в студиото на “Анфас” е директорът на Симфоничния оркестър на Сливен, лауреатът на “Кристална лира” – наградата на публиката и на приза “Музикален мениджър на годината” за 2022-ра година в допитването на предаването Алегро Виваче – Кремена Оксенкруг.

Повторения – неделя, 12 ноември от 11.00 часа и сряда, 14 ноември от 22.30 часа.

Предаването за култура “Анфас” може да гледате в ефира на TV1, във Facebook страницата на TV1 България и нашия YouTube канал, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg/.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.