Делян Пеевски към Бойко Борисов и Кирил Петков: Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС

Делян Пеевски към Бойко Борисов и Кирил Петков: Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС

Лидерът на ДПС Делян Пеевски се обърна към лидерите на ГЕРБ и ПП-ДБ, а обръщението му беше публикувано на сайта на неговата партия.
„Времето за игри и надигравания приключи. Бъдете на висотата на лидерството си като национално отговорни държавници и политици и направете всичко възможно до 12 часа днес да постигнете съгласие и да излъчите правителството, от което имат нужда държавата и хората.
Това, че управлява коалиция е единственото сигурно и ясно нещо от деня, в който положи клетва правителството на ГЕРБ и ПП-ДБ. На хората е ясно, че това е коалиция и аз го потвърждавам, като лидер на партия, която даде своята подкрепа в името на стабилността и сигурността на България.“, се казва в обръщението на Делян Пеевски.
Според него от лидерите сега се очаква отново да намерят съгласие помежду си, да разпределят отговорностите и министерствата в кабинета, а не да се опитват да ги мерят на килограм.
„Това е продължение на съгласието, постигнато за промените в Конституцията и, както не веднъж сме заявявали – ще подкрепяме правителството, докато работи за хората и си спазва обещанията към българските граждани.“, се казва по-нататък в обръщението на Делян Пеевски, което завършва с думите:„Затова, седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС. Време е за едно ново начало за България, което ние като лидери на партиите си дължим на хората и ДПС ще работи за това.“

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.