Вихра Смилкова в “МЛАДИТЕ по TV1”, 12 юни 2023 година

Вихра-Смилкова-в-МЛАДИТЕ-по-TV1,-12-юни-2023-година

В новото издание на предаването “Младите по TV1” ви представяме таланта на Вихра Смилкова:

Родена е през 1989 година в гр. София. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“ със специалност пиано при Джени Петрова. Притежава магистърска степен по пиано в класа на доц. Маргарита Кръстева и се занимава с оперно пеене.

През 2013 година участва в IX международен конкурс Франц Шуберт, Русе. От края на 2014 година работи и с Маестро Михаил Ангелов. От 2017 година участва в спектаклите за деца към Софийска опера и балет. През 2018 година е финалист в Международен конкурс за оперни певци “Люба Велич” – Виена. През 2019 година получава Специалната награда “Борис Христов” от Международен младежки фестивал “Славянски Звън”, Варна.

Повторения – сряда от 16.30 часа и събота от 21.30 часа.

ТВ1 неизменно подкрепя младите музикални таланти на България, които усъвършенстват качествата си с посветеност и упорит труд и вървят по красивия и нелек път на изкуството.

Млади музиканти! Не спирайте да ни изпращате Вашите видеозаписи, за да се присъедините към “МЛАДИТЕ по TV1”! Изпращайте видеозаписите в добро качество, придружени от описание на изпълняваните произведения и кратка автобиография на мейл адрес: mladite@tv1-bg.com

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.