Звезден уикенд в МФ “Дни на музиката в Балабановата къща”

Звезден уикенд в МФ "Дни на музиката в Балабановата къща"

На 6 и 7 ноември в МФ “Дни на музиката в Балабановата къща” предстои звезден уикенд! Първи концерт от Фестивала в Епископската базилика. И за първи път на сцена – камерна версия на един от най-обичаните мюзикъли за всички времена – “Моята прекрасна лейди”.

В съботния ден на 6 ноември от 18.30 ч. в Епископската (Голяма) базилика прочутият соло тромпетист на Кралския Концертгебау оркестър – Амстердам – Мирослав Петков гостува като солист на елитния Ансамбъл “Софийски солисти” под диригентството на Пламен Джуров. В изпълнение на феноменалния български тромпетист ще прозвучат шедьоври от предкласиката за пиколо тромпет и пост хорн.

В неделя, 7 ноември, 18.30 ч. в Балабановата къща изключителните майстори в жанра Еделина Кънева и Марчо Апостолов заедно с носителя на награда “Златна лира” квинтет “Пилекадоне”, ще представят пред пловдивската публика едно истинско бижу – “Моята прекрасна лейди – музикални картини”.

Събитията ще се проведат при спазване на всички противоепидемични мерки на МЗ! Моля носете вашите сертификати, за да бъдем заедно! Билети в мрежата на Ивентим и на място преди концертите:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/miroslav-petkov-sofiyski-solisti-plovdiv-episkopska-golyama-bazilika-571788/event.html
https://www.eventim.bg/bg/bileti/moyata-prekrasna-leydi-muzikalni-kartini-plovdiv-balabanova-kshcha-571789/event.html

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.