Вера Немирова в АНФАС, 21 октомври 2023 година

Вера Немирова в АНФАС, 21 октомври 2023 година

Тя е вулкан от енергия, нестандартна, всеки път различна, тя изкусен и мъдър майстор-разказвач на съвременни приказки за малки и големи в … операта. Гостенката ни  е сред най- авторитетните и търсени режисьори  във всички  престижни оперни театри в Европа. Творческият й календар е пълен за много години напред, а българската публика има щастието все по-често сред ангажиментите й да присъстват и оперните театри в София, Варна, Пловдив, Русе, Стара загора…  Израснала е на път и зад кулисите на театъра – тя е дъщеря на оперния режисьор Евгени Немиров / син на писателя Добри Немиров/ и оперната прима и педагог Соня Немирова и от много малка е разбрала, че и нейният живот е съдбовно свързан с магичния свят на музиката и фантазията – операта.

За тази магическа реалност – операта, за посланията и режисьорските идеи, за любовта и всеотдайността към професията, за младите и нейната работа като педагог в студиото на “Анфас” Олга Бузина разговаря с удивителната Вера Немирова.

Повторения – неделя, 22 октомври от 11.00 часа и сряда, 24 октомври от 22.30 часа.

Предаването за култура “Анфас” може да гледате в ефира на TV1, във Facebook страницата на TV1 България и нашия YouTube канал, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg/.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.