Васил Петров закрива летния сезон в Созопол на 22 септември 2021 година

Васил Петров закрива летния сезон в Созопол на 22 септември 2021 година

Концертът SymphoNY way ще се състои на Летен театър „Аполония“ в град Созопол. На 22-и септември, в Деня на българската независимост, Васил Петров ще закрие летния сезон в град Созопол с концерта SymphoNY way 2, част от националното му турне, което стартира през юни.

На сцената на Летен театър „Аполония“ от 20.00 часа по покана на Община Созопол ще изпратим лятото и посрещнем есента с музика от новият му албум – LOVE SONGS Vol.1, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Бийтълс и Дийп Пърпъл в красива симфонична интерпретация на Васил Петров. В програмата присъстват и филмови теми – Schindler’s List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра.

На сцената с него ще са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (бас китара), а специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова. Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов. Същата програма ще бъде представена и в Русе на 2 Ноември в “Канев център”. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, въведени от Министерство на здравеопазването.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.