ТВ1 и състезанието за лекари имплантолози “Нови Хоризонти”

ТВ1 и състезанието за лекари имплантолози "Нови Хоризонти"

На 3-ти юни се проведе финалният етап и награждаването на единственото по рода си състезание за млади имплантолози в България. Събитието беше заснето и излъчено на живо в социалните мрежи директно от студиото на ТВ1.

Четвъртото издание на състезанието “Нови Хоризонти” даде възможност на изявени лекари-имплантолози на възраст до 35 години да презентират най-сложните от своите случаи и да се борят за престижното първо място. Работата по сллучаите отнема период от около година, което прави подготовката на състезанието особено дълга и трудоемка.

Финалистите бяха оценявани от жури от утвърдени имена в тази област по скала от 1 до 10 в две категории, а наградите достигнаха стойност над 4000 долара. Големите победители станаха д-р Йордан Митев в категория “Единични възстановявания” и д-р Калин Маринов в категория “Множествени възстановявания”.

За екипът на ТВ1 беше огромно вълнение и чест участието в подобен тип недтрадиционен проект. Уменията на екипа ни и пълната техническа обепеченост дадоха възможност това събитие да достигне до по-широка аудитория.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.