Tази неделя в “История в чиния” @story.in.a.dish по ТВ1, 12:30. Ще Ви покажа как се прави автентична тунизийска Шакшука и ще ви разкажа историята за нея.
Ще посетя и виртуално Румъния, Букурещ , ресторанта “MACE by Joseph Hadad” на моя приятел големият шеф Joseph Hadad. Той също е много културно смесен и колоритен човек ✨ той ще ни научи как да приготвим и неговото характерно ястие, в известния му ресторант @mace_by_joseph_hadad 😍
Не пропускайте следващия епизод от история в чиния ✌🏼
Гледайте “История в чиния” всяка неделя от 12:30 часа, само по ТВ1
Рецепта ШАКШУКА:
1 глава лук,
1 червена и 1 зелена чушка,
1 с.л. паста от чушки,
1 с.л. паста от домати
1 ч.л. кориандър,
1 ч.л. седем подправики,
1 ч.л. червен пипер (паприка),
черен пипер, сол на вкус,
6-7- яйца
Гледайте “История в чиния” всяка неделя от 12.30 часа в ефира на TV1, Youtube TV1 България и Facebook TV1 България, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg.