Рестартът на Белене и съдът, “Алтернативата” с Калин Манолов

Алтернативата 30 ноември 2020 година

Рестартът на Белене и съдът – тема с продължение от Алтернативи Седмицата с адвокат Албена Белянова.

Почти нищо в процедурите около АЕЦ Белене не е законно вече 40 години, каза в предаването „Алтернативата“ с водещ Калин Манолов адвокат Албена Белянова. Според нея съвсем скоро Върховният административен съд ще уважи жалбата на съпредседателите на Демократична България Христо Иванов и Атанас Атанасов, и ще отмени решението на парламента от 2018 година, с което рестартира проекта.

Балканското ни “не” на Македония – разговор с журналиста Костадин Филипов. До дни очаквам да бъде намерена формула, която да позволи на България да даде зелена светлина за започване на преговори между Северна Македония и Еворпейският съюз – каза в предаването „Алтерпнативата“ с водещ Калин Манолов дългогодишният кореспондент на БНР в Скопие Костадин Филипов. „Държавната помощ за малкия и среден бизнес е крайно неефективна“, смята икономистът Георги Найденов.

Гледайте “Алтернативата” по TV1 с водещ Калин Манолов! Също и в YouTube TV1 България, Facebook TV1 България, както и на https://tv1.bg. Бъдете част от “Алтернативата”, дарете за бъдещето на свободните медии в уебсайта https://alternativata.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.