Приз “Бизнес дама на годината 2023” беше връчен на д-р Камелия Терзийска!

Приз Бизнес дама на годината 2023 беше връчен на д-р Камелия Терзийска

На официална церемония на 20-ти октомври, под почетното председателство на Мариана Печеан, организирана от Лорд Evgeni Minchev PR, основател, визионер и притежател на престижния конкурс “Бизнес дама на годината” бяха връчени 17 награди на бизнес дами с принос към развитието на икономическата и бизнес среда в България.

Събитието премина под надслов “Evolution”, което е една стъпка нагоре, към по-добра бизнес среда в България и поставя връх в организирането на събития от подобен мащаб до момента в страната.

Приз за принос получи и д-р Камелия Терзийска за управляваната от нея компания Brain Storm Consult!

С повече от 30 годишна история, управляваната от д-р Камелия Терзийска компанията се е превърнала в емблема на българския бизнес и лидер в иновативните софтуерни решения за автоматизирани процеси в счетоводството.

“Пътят към дигитална трансформация е един и компанията Brain Storm Consult е основен двигател това да се случва устойчиво и плавно, с абсолютната отговорност, която поема всеки един от служителите в компанията към нашите доверени клиенти и партньори.”

Какво още сподели д-р Камелия Терзийска пред камерите на предаването Брандовете на България по TV1 България очаквайте в петък, от 19.30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.