Отличие за „Най-добър водещ“ спечели Мария Дамянова

Годишни награди за журналистика MEDIA Awards 2021

Десетото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2021, което се проведе на 31 май 2021 г. в галерия АНЕЛ в София, присъди посмъртно Награда за цялостeн принос на журналистите Милен Цветков и Георги Коритаров.

Призът „Най добър водещ – мисия: Култура и общество“ получи Мария Дамянова – автор и водещ на предаването „Пътят“ на ТВ1. Наградата ѝ бе връчена от домакина на събитието и собственик на хотел „Анел“ Ангел Симеонов. Церемонията съвпадна с 15-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън с управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Благотворителната кауза на събитието е в подкрепа на нова детска градина близо до столицата на РС Македония – Скопие, която се изгражда с дарения.

Годишните награди на ВИП Комюникейшън поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медиите у нас. Над 40 журналисти от национални медии и ВИП гости присъстваха на церемонията. Наградите бяха в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.