Отличават Сашо Диков с приз за цялостен принос в журналистиката

Отличават Сашо Диков с приз за цялостен принос в журналистиката

Връчват Медийните награди тази вечер в София

С награда за цялостен принос в журналистиката ще бъде отличен  журналистът и  републикански шампион по ски алпийски дисциплини – Сашо Диков, тази вечер по време на XIII-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2024. Церемонията, която ще се проведе от 18 ч. в залата на БТПП в София, по традиция отбелязва и най-българския празник 24 май.

Легендарният журналист е водещ на едно от най-гледаните предавания в родния ефир – “ЕвроДикоф” по телевизия Евроком. Без цензура и без компромис за абсурдите в държавата.

Специална награда ще получи и Вероника Димитрова – един от дългогодишните кадри на NOVA ТВ. От 2005 г. до днес тя е автор на едни от най-силните разследващи и социални репортажи в ефира на сутрешния блок „Здравей, България”. Автор и водещ е на рубриката “По следите”.

По време на събитието ще бъдат отличени радио и телевизионни журналисти, печатни и електронни медии, репортери от печатни и онлайн издания. Съорганизатор на събитието е  Глобал Медиа Груп – част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.