Оперната певица Гергана Николаева в АНФАС, 8 април 2023 година

Оперната-певица-Гергана-Николаева-в-АНФАС,-8-април-2023-година

Може ли всеки да пее? Може! – убедена е гостенката ни в новото издание на “Анфас”

Тя започва да пее на сцена още като дете и цели десет години е хористка в прочутия Детски Радиохор, ръководен от маестро Христо Недялков. Завършва специалност “Оперно пеене” в Националната музикална академия, а после и магистърска степен в класа на примата Александрина Милчева в Нов български университет. Публиката я познава както от оперната сцена, така и като солист на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили, но и като създателка още през 2016 година на първия цялостен кросоувър проект у нас – албума „Популярната музика среща класиката”, в който тя си партнира с едни от най-любимите български популярни изпълнители.

За любовта към музиката и пеенето, за разноликите превъплъщения, за създадения от нея уникален музикален формат „Всеки може да пее… с Гергана Николаева” – на 8 април, събота, Олга Бузина разговаря със самата нея – номинираната през 2019 г. за  “Жена на десетилетието” Гергана Николаева!

Повторения – неделя, 9 април от 11.00 часа и сряда, 12 април от 22.30 часа.

Предаването за култура “Анфас” може да гледате в ефира на TV1, във Facebook страницата на TV1 България и нашия YouTube канал, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg/.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.