Ново издание на Ladies of Jazz в София

Ново издание на Ladies of Jazz в София

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за второто издание на музикалния формат „Ladies of Jazz“ в София. Концертът ще се проведе на 14-ти август, събота, от 19:00 часа на сцената на Sofia Summer Fest, който се провежда в Южен парк II зад музея „Земята и хората“, до метростанция „Европейски съюз“.

Трите изпълнителки ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации, които трите изпълнителки ще изпълнят заедно специално за новото издание на Ladies of Jazz.

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката на първото по рода си събитие, обединяващо три поколения български певици. В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Богомил Енчев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Тодор Бакърджиев, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт под звездите.

По материали от организаторите.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.