Лъчезар Динев от БКТПП в БРАНДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, 30 юни 2023 година

Лъчезар Динев от БКТПП в БРАНДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, 30 юни 2023 година

„Една от целите ни е България да се използва за вход на китайските инвестиции в ЕС и по този начин да се стимулира икономиката на страната“. Това каза в предварителния ни разговор нашият гост днес.

Лъчезар Динев – председател на Българо-китайска търговско промишлена палата ще сподели днес пред нас защо дигиталната икономика на Китай има все по-решаваща роля в насърчаване на икономическото развитие на страната ни и как добрите ни взаимоотншения ще подобрят цялостната икономическа обстановка. 

Има ли пречки по пътя на български продукти към Китай? Кой и защо възпрепятства обмена на стоки и услуги да е бърз и лесен? С какво Българо-китайската търговско промишлена палата се сблъсква днес в мисията си да стимулира икономическите връзки между китайската провинция Хунан, с административен център Чанша и успява ли организацията под ръководството на Лъчезар Динев да подпомага българските фирми в разнообразяване и увеличаване на пазарите за български стоки?

Не пропускайте “Брандовете на България” в петък от 19.30 часа в ефира на ТV1, YouTube TV1 България и Facebook TV1 България, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.