10 януари 2023 година

КЛАСИКАРТ ПРЕДСТАВЯ МОЦАРТ

КЛАСИКАРТ ПРЕДСТАВЯ МОЦАРТ

ЩЕ СВИРИ ЗАЕДНО С МЛАДИ ТАЛАНТИ ОТ НАЦИОНАЛНОТО МУЗИКАЛНО УЧИЛИЩЕ

Камерен ансамбъл КласикАрт започва новата 2023 година с концерт, в който ще представи произведения от великия австрийски композитор Волфганг Амадеус Моцарт! Поканата за този концерт с изискана класическа програма е за дата 16 януари, понеделник от 19 ч. в камерна зала „България”!

На сцената на една от най-престижните зали за камерно музициране у нас заедно с КласикАрт ще бъдат млади дарования от НМУ “Любомир Пипков “- град София.

Детето чудо Филип Ангелов -ученик в класа по пиано на г-жа Милка Митева и уникалния талант Беата Атанасова -ученичка в класа по флейта на г-жа Кремена Ачева.

КласикАрт вече шести сезон реализира успешно  концерти с подкрепата  на Софийска филхармония и радва публиката си с оригинални и запомнящи се концерти.

В състава на ансамбъла на 16 януари на сцената ще музицират: Десислава Чолакова – първа цигулка, Василена Милева – втора цигулка, Евгения Бааджиева -Димова – виола, Кристиана Михайлова – виолончело, Явор Добрев – кларинет, Михаил Михайлов – валдхорна. Както и младите таланти  – пианистът Филип Ангелов и Беата Атанасова – флейта.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.