ЕНЕРГИЯТА с гости Драгомир Цанев и Минчо Бенов, 1 май 2023 година

ЕНЕРГИЯТА-с-гости-Драгомир-Цанев-и-Минчо-Бенов,-1-май-2023-година

Енергийните обследвания на сгради и жилищната бедност

ЕнЕфект-Консулт притежава над 25 годишен опит в областта на енергийните обследвания на сгради, промишлени системи и системи за улично осветление. Дружеството разполага със съвременна измервателна апаратура и софтуери за енергийно моделиране на сгради. Освен енергийни обследвания, съобразени с изискванията на националното законодателство и различни програми за финансиране, дружеството предлага консултантски услуги и вътрешни одити при въвеждане на системи за управление на енергията.

От 2001 г., Хабитат България популяризира идеята за адекватните жилищни условия като основно човешко право и работи за премахване на жилищната бедност.

До момента Хабитат България е построила 12 нови жилища с помощта на над 450 доброволци от 44 страни по целия свят и е подкрепила повече от 6 000 партньорски семейства в 24 населени места в страната.

За да разкажат за своята дейност в днешния епизод на „Енергията“ с мен, Антоан Николов, съм поканил – Драгомир Цанев, изпълнителен директор на Център за енергийна ефективност ЕнЕфект, и Минчо Бенов, изпълнителен директор на Хабитат България.

Бъдете с “Енергията” всеки понеделник от 19:30 часа в ефира на ТV1, Youtube TV1 България, Facebook TV1 България, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.