Екипът на ТВ1 снима в Австрия и алпийския Тирол

Екипът на ТВ1 снима в Австрия и алпйския Тирол

Десеткратният футболен шампион на България „Лудогорец“ проведе летния си тренировъчен лагер от 10 до 28 юни в Австрия. Отборът от Разград излиза на терена със звезда на емблемата си, която символизира десетте шампионски титли.

Екипът на ТВ1 за поредна година засне всички 4 контролни срещи, които тази година бяха с отборите на ЛАСК Линц (Австрия), Ференцварош (Унгария), Клуж (Румъния) и Хаймщетен (Германия). Екипът ни отседна в алпийския Тирол , а мачовете се състояха на близки стадиони. Метеорологичните условия бяха изключително променливи – от екстремно високи температури до проливни дъждове, но това не попречи нито на отборите , нито на телевизионния екип да осъществят срещите и тяхното заснемане.

По същото време започна и подготовката на отбора на ЦСКА с треньор Любослав Пенев, в която екипът ни отново взе активно участие. Заснемането на футболни срещи и други спортни събития са една от нашите запазени марки, а контролните мачове по време на летните и зимни подготовки на Лудогорец, Левски и ЦСКА присъстват в портфолиото ни вече цели 6 години.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.