ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 3 февруари 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 3 февруари 2023 година

Какви са шансовете за реформаторско управление на обединените демократични сили?

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Киев иска спешно начало на преговори за прием в ЕС, но вероятно обаче ще има само засилено специално сътрудничество. Путин избра следващата си жертва – Молдова. Лондон допуска възможността да достави F35 на Украйна. Скандал с МОК и руските спортисти на Олимпийските игри в Париж, който напомня Студената война. Диктатура – бившият губернатор на Краснодарския край беше вкаран в затвора след победа там над партията на Путин “Единна Русия” – гост Йордан Ефтимов за безумието, цинизма, страданието и смъртта видяни в стиховете на  „Преди да измият кръвта”.

Избори 2023: Какви са шансовете да бъде променено съотношението на силите и да има реформаторско управление на обединените демократични сили, което да премахне и разследва корупционните практики на ГЕРБ и ДПС през последните години – гост Ивайло Мирчев, “Демократична България”. 

Политика: Гешев придружаван във Вашингтон от ДПС, ГЕРБ пита Конституционния съд, за да печели ново време за кристалния казус с недосегаемостта на главния прокурор – на живо от Филаделфия Емилия Занкина, декан на Римския факултет на Temple University.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.