18 юли 2022 година

“ДЕМОКРАЦИЯТА” със силвия великова, 18 юли 2022 година

Правителство с третия мандат или избори

За трети път в рамките на малко повече от година България е пред избора – “правителство с третия мандат или избори”. Какви са шансовете – след като два пъти не стана, този път животът на Парламента да бъде удължен от третия път – отговорите даваме в ДЕМОКРАЦИЯТА.

“Нов механизъм за наблюдение – стари констатации” – изводите в Европейския доклад за правосъдието и медиите, както и временното прокурорско оневиняване на експремиера Борисов за кюлчетата, чекмеджетата и дебели пачки, за което научихме от Страсбург – коментираме с Иван Брегов от Института за пазарна икономика.

Точно преди 10 години България влезе в световните новини с атентата на бургаското летище със седем загинали и десетки ранени израелски туристи. Сред загиналите беше и българският шофьор на израелските туристи. Доживотни присъди без право на замяна получиха двама ливанци. Те обаче са задочни. Разследването, процесът, наказанието, въпросите без отговори – коментираме с журналиста Мохамед Халаф.

“Демокрацията” с водещ Силвия Великова, 18 юли, понеделник, от 18.00 часа, на живо в ефира на ТВ1, на сайта https://tv1.bg, Youtube TV1 България и Facebook TV1 България – https://www.facebook.com/tv1bulgaria. Защото Демокрацията – това си ти.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.